Investeren in landen met een verwerpelijk regime : (Stichting Maatschappij en Onderneming, 1978)
Bevat tevens : ILO : Tripartite declaration of principles concerning multinational enterprises and social policy. Geneva, 1977 ; en een briefwisseling tussen AMRO-Bank en Wereldraad van Kerken over leningen aan Zuid-Afrika.