Gemaakt t.b.v. de uitreiking van de Henriette Freezerring aan Claire Posthumus (in het bezit van Atria, Instituut voor Vrouwenstudies) - Ariëns, Catrien,
Gemaakt t.b.v. de uitreiking van de Henriette Freezerring aan Claire Posthumus (in het bezit van Atria, Instituut voor Vrouwenstudies).