Dr. Bos: "Wel hebben we jullie kiesrecht beloofd, maar alleen als je over de sabel springt krijgt je het" - Hahn, Albert,
Titel prent: De vrijzinnige voorwaarde : Dr. Bos: Wel hebben we jullie het kiesrecht beloofd...