Tekening gemaakt op congres, geplaatst in de Notenkraker van 3 april 1910. Onder de tekening een uitspraak van de getekende - Bottema, Tjerk,
Tekening gemaakt op congres, geplaatst in de Notenkraker van 3 april 1910. Onder de tekening een uitspraak van de getekende.