In het midden Brongersma tijdens zijn promotie tot doctor in de Rechtswetenschappen aan de R.K. Universiteit Nijmegen. Twee vrienden traden op als paranimfen, beiden eveneens jurist. Links Röhling, rechts Povel - Leeuwenberg, A.M.L.,
In het midden Brongersma tijdens zijn promotie tot doctor in de Rechtswetenschappen aan de R.K. Universiteit Nijmegen. Twee vrienden traden op als paranimfen, beiden eveneens jurist. Links Röhling, rechts Povel.