Burgemeester Drooglever Fortuyn van Rotterdam begroet een delegatie van grenadiers en jagers op het bordes van het stadhuis. Tekst op de achterzijde
Burgemeester Drooglever Fortuyn van Rotterdam begroet een delegatie van grenadiers en jagers op het bordes van het stadhuis. Tekst op de achterzijde.