Feniks . biuletyn informacyjny Regionalnej Komisji Wykonawczej NSZZ "Solidarność" Region Gorzów [Wlkp.], no. 123, 1986 - "Solidarność" (Agencja Wydawnicza "Feniks", 1986)
Creation and circulation: From issue no. 1=190(29.IV.1989) published legally