It fryen en trouwen fen Jelbe Greidboer en Beitske Bûterblom în rîm biskrieun (Bolswerd, 1861)
Hierbij ingeb.: Heechmoet komt foar de fal. - W. Dykstra, It libben fen Aagtsje Ysbrants enz. - W. Dykstra, de zon-eklips en de steertstar. - Enz.