Interviews van Vuurmans en Groot met oud-Spanje strijders voor het boek "In het geweer tegen het fascisme" (Call number: 1990/531 fol). De typoscripten zijn in het archief "Collectie Nederlandse deelnemers aan de Internationale Brigades in de Spaanse Burgeroorlog", nrs. 33-48 - Adema, Siep.
Interviews van Vuurmans en Groot met oud-Spanje strijders voor het boek "In het geweer tegen het fascisme" (Call number: 1990/531 fol). De typoscripten zijn in het archief "Collectie Nederlandse deelnemers aan de Internationale Brigades in de Spaanse Burgeroorlog", nrs. 33-48.