Duitse zangeres en actrice Heidi Brühl (links) bezoekt Amsterdam in verband met première 'Immer will ich dir gehören', Doelen hotel - Meerendonk, Ben van,
Duitse zangeres en actrice Heidi Brühl (links) bezoekt Amsterdam in verband met première 'Immer will ich dir gehören', Doelen hotel.