Vergeten geschiedenis : (Stichting FNV-pers t.b.v. de Industriebond FNV [etc.], 1997)
Toespraak op 26 april 1997 voor FNV Kwadraat bij de presentatie van het door Reinalda geredigeerde boek "The International Transportworkers Federation 1914-1945 : the Edo Fimmen era"