Tydeman: Wat, durft gij zeggen dat ik alleen voor de brandkast waak? Dat is een beleediging! En pas op, kom er niet te dicht bij, of ge krijgt een knauw! - Hahn, Albert,
Titel prent: De liberale waakhond : Hoe fijngevoelig zijt gij!.