Wolny Związkowiec . biuletyn informacyjny Niezależnych Samorządnych Związków Zawodowych "Solidarność" "Huta Katowice", no. 18, 1980 - [ed. Hanna Janiak, Andrzej Krawczyk, Wiesław Tatko] (NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice", 1980)
Colophon: biuletyn informacyjny NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice"