Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood ('s-Gravenhage, 1961)
Rapport van een door de Nederlandse Vereniging van Meelfabrikanten ingestelde "Commissie voedingswaarde brood", met medewerking van het Instituut voor Graan, Meel en Brood. T.N.O.