Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood
Rapport van een door de Nederlandse Vereniging van Meelfabrikanten ingestelde "Commissie voedingswaarde brood", met medewerking van het Instituut voor Graan, Meel en Brood. T.N.O.
Institution: | International Institute of Social History |
---|---|
Format: | TEXT |
Published: |
's-Gravenhage,
1961.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10622/7E782D86-12A2-44A7-AF1A-D8287A971BB5 |
Similar Items
-
Brood bloem meel :
Published: (1975.) -
Van tarwe tot brood. Vaktechnische beschouwing
Published: (z.j.) - De voedingswaarde van brood. II Berekeningen betreffende de betekenis van verschillende soorten brood in het Nederlandse dieet
-
Distributieregeling van brood, bloem, meel en rogge /
Published: (1918.) -
Distributieregeling van brood, bloem, meel en rogge
Published: (1918.)