Interimadvies over rechtsbetrekkingen in het kader van het participatie- onderwijs. Uitgebracht aan de ministers van Sociale Zaken en van Onderwijs en Wetenschappen (Sociaal-Economische Raad, 1974)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1974, no. 15.