De sociale organisatie van het bedrijfsleven - De economische organisatie van het bedrijfsleven. - De regeling ten aanzien van ondernemersovereenkomsten en de vestiging en uitbreiding van bedrijven (Tjeenk Willink, 1945)
Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel.