Communisme : . Kommunisme. Maandschrift voor marxistische-leninistische theorie en praktijk. Uitg. van de C.P.H
Ook getiteld: Kommunisme. Maandschrift voor marxistische-leninistische theorie en praktijk. Uitg. van de C.P.H., en: De kommunist. - Voortzetting van: De communist. Maandschrift van de C.P.H. ... (ZO 17053). - Voortgezet als: Politiek en cultuur. Maandschrift ... (ZO 17223).