Lijst hout, verguld; 53.5x43.5 cm.; Zie ook BG A4/28, BG S3/11 en BG S8/29. Oorspronkelijk schilderij in bezit van museum Ferdinand Domela Nieuwenhuis te Heerenveen - Kok, J.J.,
Lijst hout, verguld; 53.5x43.5 cm.; Zie ook BG A4/28, BG S3/11 en BG S8/29. Oorspronkelijk schilderij in bezit van museum Ferdinand Domela Nieuwenhuis te Heerenveen.