Gesel van de oorlog (s.n.], 1958)
Tentoonstelling georganiseerd door de Gemeentelijke Tentoonstellingscommissie Kampem i.s.m. de Nederlandsche Kunststichting te Amsterdam en gehouden te Kampen, Schiedam, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven.