Diverse interviews van M. Rimmelzwaan. Later gebruikt door E. Smolenaars voor haar publikatie "Passie voor vrijheid : Clara Wichmann (1985-1922)". Uitgetypte interviews bevinden zich als aanvulling bij het archief van Jo Meijer - Rimmelzwaan, Mieke.
Diverse interviews van M. Rimmelzwaan. Later gebruikt door E. Smolenaars voor haar publikatie "Passie voor vrijheid : Clara Wichmann (1985-1922)". Uitgetypte interviews bevinden zich als aanvulling bij het archief van Jo Meijer.