De Katholieke sociale actie. Volkstijdschrift voor het Kath. Nederland. Orgaan van het Centraal bureau van de K.S.A
Voortzetting van: Mededeelingen van het Centraal bureau van de Katholieken sociale actie (ZK 17291). - Voortgezet als: Katholiek Nederland. Orgaan...(ZO 17185).