Collectie Turks theater in Nederland. . Toneelspelers uit Turkije o.a. Yalçin Menteş, Rüştü Asyali, Pelinsu Pir, Derya Alabora. Afgebeeld v.l.n.r. Cüneyt Türel, Can Gürzap, Cihan Ünal
Collectie Turks theater in Nederland. Toneelspelers uit Turkije o.a. Yalçin Menteş, Rüştü Asyali, Pelinsu Pir, Derya Alabora. Afgebeeld v.l.n.r. Cüneyt Türel, Can Gürzap, Cihan Ünal.