Vóór den zeeslag (tegen Hollandsche vissersschuiten.) : - Hahn, Albert
Titel prent: Vóór den zeeslag (tegen Hollandsche visschersschuiten) : de kommandant: "Mannen daar zijn ijzeren kruizen te verdienen...".