Orgaan van de Vereeniging van Commiezen der Posterijen en Telegrafie. . Orgaan van de Vereeniging van Directeuren en Commiezen der Posterijen en Telegrafie
Vanaf (1908/09):no.4 o.d.t.: Orgaan van de Vereeniging van Directeuren en Commiezen der Posterijen en Telegrafie. VOORTGEZET ALS: Tijdschrift voor posterijen, telegrafie en telefonie. Orgaan ...(ZK 17501). VOORTZETTING VAN: Ons tijdschrift : orgaan van de Broederschap van Commiezen ...(ZK 17502) .