Prof. Heringa spreekt op protestbijeenkomst van studenten in het Concertgebouw tegen communistische machtsovername in Tsjechoslowakije. Eén uit de serie 4233-4235 - Meerendonk, Ben van,
Prof. Heringa spreekt op protestbijeenkomst van studenten in het Concertgebouw tegen communistische machtsovername in Tsjechoslowakije. Eén uit de serie 4233-4235.