De provinciale Friesche Werkliedenvereeniging. een waarborg voor eene betere toekomst (Cooperatieve Handelsdrukkerij)
Toespraak, gehouden in de 6e algemeene jaarlijkse vergadering der vereeniging op den 13den Juni 1875, te Bolsward. 1e dr. 1875.