Borgesius tot oud-liberaal : Nee, dat is nou niet aardig, ik heb al mijn best gedaan om Bram eraf te krijgen en nu ga [jij] op de plaats zitten die mij eerlijk toekomt - Hahn, Albert,
Titel prent: De lachende derde : Borgesius: "Da's kras. Ik heb hem eraf gesmeten, en hij gaat erop zitten.