Het VIIe wereldkongres van de Kommunistische internationale. De overwinning van het socialisme in de Sowjet-Unie en haar wereldhistorische betekenis. Referaat in het VIIe wereldkongres van de Kommunistische internationale op 17 Aug. 1935 (Amsterdam, 1935)
Omslag o.d.t.: De overwinning van de socialistische opbouw in de Sowjet-Unie.