Herdenkingsplechtigheid in Concertgebouw Amsterdam ter gelegenheid van het overlijden van W.H. Vliegen. Willem Drees Sr. spreekt
Herdenkingsplechtigheid in Concertgebouw Amsterdam ter gelegenheid van het overlijden van W.H. Vliegen. Willem Drees Sr. spreekt.