Kan het gewenscht zijn andere, dan de bij de grondwet bekende publiekrechtelijke lichamen in te stellen [...]. Prae-advies
Overgedrukt uit de Handelingen der Ned. Juristen-Ver., 47ste jrg., 1917, 1, 2e stuk, p. 217-302.