Nader advies inzake wijziging van de pensioen- en spaarfondsenwet, in het bijzonder ter zake van recht op bijzonder weduwenpensioen na echtscheiding. Uitgebracht aan de Minister van sociale zaken en volksgezondheid (SER, 1970)
Sociaal Economische Raad, 1970, 12.