Drukkersweekblad : . Grafisch bedrijf : officieel orgaan van het Verbond der Werkgeversorganisaties in het Grafisch Bedrijf
(1941)-(1946) o.d.t.: Grafisch bedrijf. Off. orgaan ... Vanaf (1953): kerstno. samen met Autolijn. Voortgezet als: Drukkerswereld (ZK 66325).