Het woonwagenbeleid in Nederland gedurende de periode 1900-1984 : . Woonwagenbeleid en woonwagenvrouw (Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, 1985)
Omslagtitel: Woonwagenbeleid en woonwagenvrouw.