Hungarian Monitoring, 7 April 1990 . [Magyar rádiófigyelő], 1990. április 7 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: -Demonstrations in Vilnius -Tragic ferryboat accident in Denmark Domestic Affairs: - Mátyás Szűrös about the Bratislava meeting - UN committee express strong disapproval of Hungary's liberalization of relations with South Africa - Slovak Hungarian movements meet in Budapest - Reports on the final day before the second round of elections Economy: - Crisis in the National Artisan Association - G7 Finance Ministers meet in Paris Külpolitika: - Demonstráció Vilniuszban - Komp katasztrófa Dániában Belpolitika: - Szűrös Mátyás a pozsonyi találkozóról - Egy ENSZ bizottság nyilatkozatban ítéli el Magyarországot a Dél-afrikai Köztársasághoz fűződő kapcsolatának liberalizálódása miatt - Budapesten tanácskoznak a szlovákiai magyar mozgalmak - Tudósítások a választás második fordulóját megelőző napról Gazdaság: - Válságban a Kisiparosok Országos Szövetsége - A hét legnagyobb tőkés ország pénzügyminisztereinek találkozója Párizsban