Affiches van Chileense kunstenaars over het onderwerp mensenrechten. gemaakt ter gelegenheid van een door het Vicariaat voor de Solidariteit van de RK-kerk in Chili georganiseerd internationaal symposium
Affiches van Chileense kunstenaars over het onderwerp mensenrechten. gemaakt ter gelegenheid van een door het Vicariaat voor de Solidariteit van de RK-kerk in Chili georganiseerd internationaal symposium.