Tussen IJ en Amstel
VOORTGEZET ALS: Het derde district : bulletin afd. Oost P.v.d.A. (ZK 41906). SAMENSMELTING VAN: Rood nieuws : koerier van de P.v.d.A. Afd. Transvaal ... (ZK 40741) en De rode gids / P.v.d.A. afd. Indische buurt ... (ZK 35341).