Print van portret van Pieter Daniel de Smit in Kamp Amersfoort (met bijlagen) en kopieën van 4 kinderportretten - Pieck, Henri
Print van portret van Pieter Daniel de Smit in Kamp Amersfoort (met bijlagen) en kopieën van 4 kinderportretten.