Afscheid van Omroep voor Radio Freedom medewerkers Frederique Janss in Amsterdam, 16 oktober 1992, met o.a. OvRF-medewerkers Ilona Hofstra en Fulco van Aurich; v.l.n.r.: I. Hofstra, F. Janss, F. van Aurich
Afscheid van Omroep voor Radio Freedom medewerkers Frederique Janss in Amsterdam, 16 oktober 1992, met o.a. OvRF-medewerkers Ilona Hofstra en Fulco van Aurich; v.l.n.r.: I. Hofstra, F. Janss, F. van Aurich.