Doelstelling van middelbaar en voorbereidend hoger onderwijs en de wetsontwerpen Rutten. Rapport van de Commissie-Jansen (Centrum voor Staatkundige Vorming, 1954)
Eerste rapport betreffende de ontwerpen van Wet op het algemeen middelbaar en het voorbereidend hoger onderwijs.