Eenige opbouw-elementen van een jeugdbeweging. Conclusies uit een historische en psychologische studie over de padvinderij (Dr.: Van Munster's Drukkerijen, 1935)
Bevat slechts: Inhoudsopgave, inl., samenvatting der conclusies en stellingen van het proefschrift, Gent.