ANC-vertegenwoordiger Reg September spreeks bij de opening van Galerie De Speer op 24 september 1976 in Amsterdam
ANC-vertegenwoordiger Reg September spreeks bij de opening van Galerie De Speer op 24 september 1976 in Amsterdam.