Solidarność Ziemi Puławskiej . biuletyn informacyjny Międzyzakładowego Komitetu Założycielskiego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego : [pismo MKZ NSZZ "Solidarność" w Puławach], no. 1, 1980 - [ed. board] (MKZ NSZZ "Solidarność", 1980)
Creation and circulation: For trade-union internal use