Steeds voorwaarts :
Met de rubriek: De haven; Het wegvervoer; Sta pal; De spoorkrant; Het platform. VOORTGEZET ALS: Onderweg ... (ZF 40204). VOORTZETTING VAN: De haven : propagandablad ... (ZF 30421), Het wegvervoer : orgaan ... (ZF 31339), De spoorkrant : bedrijfsgroep ... (ZF 31053), en: Het transportbedrijf : orgaan van de C.B.T. ...(ZF 31149).