Rezonans-Serwis . pismo NSZZ "Solidarność" Regionu Warmińsko-Mazurskiego : [W kolofonie: biuletyn do użytku wewnątrzzwiązkowego], no. 65, 1981 - Solidarność Olsztyńska, [duty ed. Aandrzej Weber] (MKZ Olsztyn, 1981)
Creation and circulation: For internal use