Zbirnyk prac' dev'jatoji naukovoji ševčenkivs'koji konferenciji [Taras Hryhorovyć Ševčenko]. [Red.: E[vhen] P[rochorovyč] Kyryljuk] (Vyd. AN Ukrajins'koji RSR, 1961)
Z bibliohr. i il. Instytut literatury im. T.H. Ševčenka.