De schim van Schaapman: Ik gunde in mijn tijd de werkman zijn 2 borrels gij laat de bruine man zijn enkel opiumpijpje, ge denkt er net ook ik over, een heel klein beetje zonde schaad niet - Hahn, Albert
Titel prent: Een akkoord met de zonde : de geest van dr. Schaepman: "Ik gunde in mijn tijd den werkman zijn 2 borrels per dag...".