De Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela met premier Wim Kok tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland - Stegeman, Jan,
De Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela met premier Wim Kok tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland.