NEHA-jaarboek voor economische, bedrijf- en techniekgeschiedenis / . Economisch- en sociaal-historisch jaarboek
Sinds (1994) samengegaan met Jaarboek voor de geschiedenis van bedrijf en techniek o.d.t.: NEHA-jaarboek voor economische, bedrijfs- en techniekgeschiedenis. Register 1(1915) - 57(1994) zie: Bro 997/2 fol. VOORTZETTING VAN: Economisch-historisch jaarboek. VOORTGEZET ALS: Tijdschrift voor sociale en economische geschiedenis (ZO 52984)