Hoogwaardigheidsbekleders zijn gearriveerd: In een flinke stoet zwarte fourwheeldrives met geblindeerde ramen zijn de hoogwaardigheidsbekleders gearriveerd bij het nationale monument. Terwijl de officiële ceremonie begint, houden gespierde veiligheidsbeambten de boel in de gaten - Tijssen, Elsbeth,
Hoogwaardigheidsbekleders zijn gearriveerd: In een flinke stoet zwarte fourwheeldrives met geblindeerde ramen zijn de hoogwaardigheidsbekleders gearriveerd bij het nationale monument. Terwijl de officiële ceremonie begint, houden gespierde veiligheidsbeambten de boel in de gaten.